CRUISE

cruise brophy bookings

 

Cruise Danmarks fedeste coverband leverer festen, alle vil ha ... igen! Med snart 20 år på bagen er Cruise et af de mest rutinerede coverbands i Danmark. Bandet har underholdt i hver en krog af kongeriget, og har oparbejdet en anerkendelse, der betyder, at de spiller med nogle af de største artister i Danmark. Hemmeligheden? Bandet formår at skabe den fedeste fest – hver gang. 

 

Cruises store succes beror bl.a. på et alsidigt repertoire, der spænder over hits fra 80’erne op til nutiden, som alle kan synge med på. Læg dertil et show krydret med charme, og friskhed fra et velspillende band, der formår at komme med overraskelser.


Cruise består af et swingende rytme gruppe, 3 funky blæsere og en karismatiske forsanger. Med René Machon i front, indtager han scenen og omfavner rummet med den helt rette blanding af sprøde toner og drenget charme. Hans fantastiske sammenspil med publikum, får alle med ud på dansegulvet, og bliver en del af festen. Tilsammen gør dette Cruise til et af de bedste cover/party-bands i landet, der uden undtagelse får en helt enestående fest og stemning op at stå.