ROCK PARADE

 

rock parade brophy bookings

 

Med rygsækken fuld af erfaring, energi, attitude og smittende humør er Rock Parade bandet, der kickstarter enhver fest.

Rock Parade er en håndfuld af Danmarks mest rutinerede og erfarne musikere, der blandt andet har spillet sammen med musikere fra Innocent Blood, Shotgun Revolution, Rammstein Jam, Pretty Maids, Mike Tramp, Skagarack, Infernal m.fl. Rock Parade’s frontfigur er Thomas Pedersen, som den bredde befolkning kender som ’Den Syngende Bager’ fra Talent i 2008 samt Voice - Danmarks Største Stemme i 2012.

Rock Parade er priviligerede at have en så erfaren herre med på guitar, der bla. har rykket i strengene foran 10.000 af mennesker på Orange Scene, og stadig leverer et sublimt strengespil - bakket op af Danmarks strammeste (på den fede måde) trommeslager, som ikke er bleg for at fyre op under tønderne, når deres bassist leverer de groovy rytmer, og de sammen danner et Rock-Lokomotiv, der sætter gang i alle muskler i kroppen.

Rock Parade er et cover-rock hold, som brager ud over scenekanten, med nogle af de største hits igennem tiden. Oplev bla. krydrede hits fra kunstnere som Volbeat, Guns N Roses, D.A.D, Nickelback, Bon Jovi, Dizzy Mizz Lizzy, Metalica, Pearl Jam samt Robbie Williams, Tina Turner, Kim Larsen, Johnny Cash, Avicii og mange mange flere.